Kiadványok

Információ

A terméket a termékhez tartozó űrlap segítségével lehet megvásárolni. Kérjük a megrendelő űrlapon az adatok megadásának ellenőrzését még az az elküldés előtt, mert a számla illetve a kézbesítés az itt megadott adatok alapján történik.

A megrendelésről a vevő által megadott adatok alapján díjbekérőt küldünk, amely tartalmazza az átutaláshoz szükséges információkat is.. Kérjük a megadott rendelési adatok helyességének ellenőrzését (név, email cím, telefonszám, stb).

A termékeket emailben küldjük el, az elektronikus, időbélyeggel ellátott PDF formátumú számla kiküldése az email cím alapján történik az összeg beérkezését követően. Ha a megrendelés, illetve a díjbekérő elküldése után 8 napon belül nem történik meg az átutalás, akkor a rendelés törlésre kerül.

Ügyeljünk arra, hogy a megrendelő adatai egyezzenek meg az átutalás kezdeményezőjének adataival. Probléma lehet, ha a megrendelő a saját lakossági számlájáról utal át, de a számlát a cége nevére szeretné kiállíttatni. A megrendelőnek és a hozzá tartozó számlaszámnak egyeznie kell. A jogszabályok alapján csak ebben az esetben tudunk számlát kiállítani.

Kérjük a fentiek tudomásul vételét.

Garancia

A garancia a webáruházban található termékek (fordítási csomagok) esetében a fordításban a visszajelzés után elvégzendő javításokat jelenti.

Üzemeltetői adatok

• Cégnév: Novo-Libro Bt.
  • Székhely: 1048 Budapest Megyeri utca 226. 5/17.
  • Adószám: 20198589-2-41
  • Kibocsájtó: Fővárosi cégbíróság
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elérhetőség: info@novodev.hu
  • Telefon: +36-20-243-5621

Elállás joga

A webáruházban digitális termékeket árusítunk ezekre nem vonatkozik az elállás lehetősége a fizetés és a kézbesítés után.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

.m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.”

Forrás

Kiadványok

Az én csoportnaplóm

Az én csoportnaplóm elektronikus könyv az “Az óvodai nevelés és tanulás tervezése” című segédkönyv alapján készült. Egy elkészített csoportnaplót mutat be, amelynek alapja az említett segédkönyv.

A tartalmat az Óvodai Nevelés Országos Alapprogramjához kellett igazítani. Sok segítséget, ötletet nyújt ahhoz a tervezéshez.

Ára: 4000 Ft + ÁFA

A bemutató verzió ingyenesen letölthető.

Nevelés és tanulás tervezése

A Nevelés és tanulás tervezése a már nem kapható Óvodai tervezések programcsomag PDF formátumú könyvalakban összeállított adatbázisa. Nem kész éves tervet ad az óvónő kezébe, hanem azt a választható anyagot, amelyet az Óvodai nevelés országos alapprogramja és az Óvodai Nevelési Program is megjelöl.

Ára: 4000 Ft + ÁFA

A PDF formátumú kiadvány kézikönyvként használható a csoportnapló táblázatának kitöltéséhez. Tematikusan csoportosítva tartalmazza az egyes bejegyzéseket, így könnyen megtalálhatjuk benne a keresettet.

Óvodai csoportnapló

Az én csoportnaplóm című kiadvány megjelenése után sok levelet kaptunk, hogy a kiadvány üres változatát is készítsük el. Így született meg az Óvodai csoportnapló kiadvány, amelyet a nevelés és a tanulás tervezésében használhatunk.

Jól használható hozzá az Óvodai nevelés és tanulás tervezése a csoportnaplóban kiadványunk.

Ára: 3000 Ft + ÁFA

A PDF formátum előnye, hogy többször kinyomtatható és ezért többször felhasználható.

Megrendelés

Kiadványrendelés
  • Kitöltési útmutató
  • Az én csoportnaplóm
  • Nevelés és tanulás tervezése
  • Óvodai csoportnapló
  • Összegzés
  • Számlázási adatok

Megrendelés menete

• Az űrlap beküldése után a megadott adatokkal díjbekérő (proforma) számlát állítunk ki és küldünk el a megadott email címre. A díjbekérő tartalmazza az űrlap alapján megadott adatokat, a rendelés tételeket és az átutalási információkat.
  • A díjbekérő alapján az átutalás beérkezése után a megadott email címre azonnal küldjük a számlát és valamivel később pedig a rendelt, vízjellel ellátott kiadványt vagy kiadványokat

Kitöltési útmutató

Az alábbi űrlap a megrendelés összeállítására és a számlázási adatok megadására szolgálnak.

• Az űrlap beküldéséig a az oldalakon előre-hátra lépkedhetünk, szükség esetén korrigálhatjuk az adatokat.
  • A három kiadvány közül legalább egy megrendelése szükséges. A nem megrendelendő kiadványnál nem kell semmilyen adatot megadni, tovább léphetünk az előz vagy a következő oldalra.
  • A piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező
  • Az Összegzés oldalon lehetőség van a rendelés részleteinek áttekintésére és szükség esetén az adatok szerkesztésére még a számlázási adatok megadása és a beküldés előtt.
  • A telefonszám mezőben szóköz és egyéb karakterek nélkül nemzetközi formátum szerint kell megadni a telefonszámot: +36 körzetszám telefonszám. A mező elfogadja a mobil számokat, a budapesti és vidéki vezetékes számokat is.
  • Az irányítószám csak négy számjegyet fogad el.
  • Az űrlap beküldéséhez fontos az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadása.
  • Az űrlap beküldésére csak a fentiek szerint az adatok megfelelő megadása után van lehetőség. Ezért célszerű a számlázási adatok helyes megadását ellenőrizni.