Adatvédelem

A Napraforgó Alapítvány a http://napraforgoalapitvany.hu webhelyen nem tárol személyes adatokat, sem fájlformátumban sem adatbázisban. A Kapcsolat és Kiadványok oldalakon bekért adatokat nem tároljuk sem a szerveren sem más  számítógépen. A Kiadvány rendelés űrlap Számlázási adatok szakaszában bekért adatok a díjbekérő és később a számla kiállításához szükségesek. Ezeket az adatoka a Billingo webes számlázórendszer tárolja biztonságosan és küldi tovább a számlázási adatokat a NAV részére. A Napraforgó Alapítvány kijelenti, hogy az előbbiek szerint kapott adatokat semmilyen körülmények között nem adja át harmadik félnek.

A Napraforgó Alapítványon keresztül rendelt Novo-Libro Bt. kiadványok számlázása csak a vevő által önkéntes módon megadott adatok alapján történik. A hibás, félreértelmezhető adatok alapján nem áll módunkban díjbekérő számlát kiadni, sem a rendelést teljesíteni.

A vevő a számla fogadása után bármikor kérheti emailben adatainak törlését a Billingo webes számlázási rendszer partneradataiból.