Új Világ Új Gyermekei

2013.11.16-n, szombaton délelőtt 10 – 13 óráig Csillag-Gyermek program indul-Indigó, Kristály és Szivárvány gyermekek számára. A 6 hónapos kurzus kéthetenként lesz Káposztásmegyeren, a Napraforgó Képességfejlesztő Központban 5-13 éves gyerekek számára. Cím: 1046. Budapest, Megyeri u. 226. földszint.

Díjmentes szülői tájékoztatás, megbeszélés november 07.-én 18.00 órakor a fenti címen. A kurzus díja: 3000Ft/alkalom.

Jelentkezni a tájékoztató megbeszélésre a 06/70/397 4928-as telefonszámon vagy a helyszínen, illetve a g.taygeta@gmail.com email címen lehet.

Az Indigó, kristály és szivárvány gyermekek, a gondolat és létezés legmagasabb iskolájából jöttek. Fő céljuk, hogy segítsék és előkészítsék az Új Kor eljövetelét. Úgy érkeztek a Földre, hogy tudják, ők mások, és nem értenek egyet a jelenleg működő „rendszerrel”.

Sok olyan képességük van, amivel még nem tudnak mit kezdeni, hiszen a külvilág nem igazán fogadja be őket (telepátia, kinetikus erő, magasabb szintű tudat stb.). Legszembetűnőbb a tekintetük – mikor belenézünk, olyan érzésünk van, hogy belelátnak lelkünk legmélyebb rétegeibe is, bölcsesség, időtlenség és határtalanság árad belőlük. Saját belső órájuk van, tudják, hogy az idő nem valóságos, hogy befolyásolható. Érzékenységük a legfinomabb membránhoz hasonlítható, ezért nagyon erősen kötődnek szüleikhez. Még sok mindent sorolhatnánk, de azok a szülők, akikhez leszülettek, pontosan tudják miről beszélek – dühkitörések, elkülönülés, túlzott irányítási vágy, figyelem zavar, hiperaktivitás, autisztikus megnyilvánulások, túlzott kötődés, szuper érzékenység, evési, alvási problémák, stb.

A szülőktől ez rengeteg odaadást, elfogadást, türelmet és rugalmasságot követel, hisz felvállalták azt a nehéz, de szent küldetést, hogy segítik és vezetik ezeket a Csillag lelkeket a fejlődésükben, hogy asszimilálódva a földi léthez eljuttassanak minket az Arany Korba.

Ez igen szép, ugyanakkor nagyon nehéz vállalás, mélyen tisztelem ezért őket. Ezek a gyerekek és szüleik is igen nehezen élik meg a mindennapokat, az óvodát és főleg az iskolát. Ezzel a kurzussal szeretnénk segíteni a gyerekeknek és a szülőknek is.

Aki nem tudja eldönteni hogy gyermekének szüksége van e erre a segítő-fejlesztő folyamatra, azt szívesen látjuk a díjmentes szülő megbeszélésen, ahol minden kérdésére választ kap.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket:

Kármán Gabriella kineziológus és Varanka Zoltánné, Panni néni az alapítvány vezetője

Kislány