• megjelentek-e már a felbukkanó ablakok (hogy többé ne jelenjenek már meg)

Emellett a webhelyen elhelyezett videók némelyike szintén használ sütiket névtelen statisztikai adatokat gyűjtéséhez arról, milyen elérési útvonalon érkezik a felhasználó az adott oldalra és mely videókat néz meg. A sütiknek az engedélyezése nem feltétlenül szükséges a webhely működéséhez, de javítja a böngészés élményét és teljesítményét. Bármikor törölhetők vagy letilthatók ezek a sütik, de ebben az esetben előfordulhat, hogy a webhely bizonyos funkciói nem működnek megfelelően. A sütik által tárolt információkat nem használjuk fel a személyazonosság megállapítására és az adatok teljes mértékben az ellenőrzés alatt állnak. A sütik által tárolt információk kizárólag az itt leírt célokra kerülnek felhasználásra.

További információk

Adatvédelmi tájékoztató a személyes adatok kezeléséről

Az adatkezeléssel, adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseket emailben az info@​novodev.​hu címre lehet megírni.