Használati feltételek

A napraforgoalapitvany.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a napraforgoalapitvany.hu webáruházának használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Napraforgó Alapítvány a Sérült Gyermekekért.
Székhely: 1048 Budapest Megyeri utca 226. földszint
Adószám: 18104635-1-41
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi cégbíróság
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: webmester@novodev.hu
Telefon: +36-20-243-5621

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház digitális termékeket (fordítási csomagokat) forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek kizárólag a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A termékeket emailben küldjük el a megrendelő részére.

Egy digitális termék frissítése a megrendelő részére a következő főverzióig érvényes. Például, ha a megrendelő egy adott digitális termék 3.2.4 verzióját vásárolta meg, akkor a 4.0.0 verziótól már nem érheti el a korábbi verzió frissítéseit.

Áraink nettó árak, az áfát nem tartalmazzák.

Az elektronikus aláírással ellátott számlát emailben küldjük el a megrendelő részére.

Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy egy következő rendelés esetén a bejelentkezés után az adatokat nem szükséges ismét megadni. Megadható a szállítási és a számlázási cím is külön, ha a kettő nem azonos.

A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt. Ügyelni kell az adatok pontos megadására, hogy a számlázás zökkenőmentesen történhessen. Rendkívül fontos az email cím pontos megadása is, mert ezzel tudjuk tartani a kapcsolatot a megrendelővel.

A megrendelés folyamata

1. A termék adatlapján kattintson a Kosárba gombra, a termék belekerül a kosárba és megtekinthető a kosár tartalma.

2. A vásárlás további folytatásához kattintson a Vásárlás folytatása gombra, mellyel visszakerül az iménti termék adatlapjára. Innen az Üzlet menüponton keresztül további termékeket lehet elérni.

3. Járjon el az 1-es pontban leírtak szerint minden megvásárolni kívánt termék esetében.

4. Amikor minden óhajtott terméket elhelyezett a kosarában kattintson az Termékek -> Kosár menüpontra, hogy megtekinthesse annak tartalmát vagy egyből termék belehelyezésekor is oda jut. A kosárban a termékeket törölheti, illetve a kosár tartalmát frissítheti valamint a Tovább a pénztárhoz gombbal vagy az Termékek -> Pénztár menüpont segítségével tovább léphet a Pénztárba.

5. Amennyiben már regisztrált a felhasználó, akkor lehetősége van a felhasználónevével vagy email címével és a jelszavának megadásával bejelentkezni. Ha még nem regisztrált, akkor a regisztrációs adatokat kitöltve elvégezheti a regisztrációt, ahol a csillag (*) jellel megjelölt mezők kitöltése kötelező. A pénztárban a megrendeléshez megjegyzést fűzhet szükség esetén. A pénztár oldal alján kiválaszthatja a fizetési módot. A megrendelés elküldése előtt ellenőrizze a megadott adatok helyességét.

6. Ezek után a Megrendelés elküldése gomb segítségével feladhatja a megrendelését.

7. A rendelésről, illetve a regisztrációról a rendszer egy automatikus emailben tájékoztatja. A megrendelés akkor válik élővé, ha azt azt a rendszer emailben visszaigazolja.

A megrendelt terméket árának kiegyenlítése a átutalással történik. A megrendelő által megadott adatokkal a megadott email címre elektronikus díjbekérőt küldünk. Az átutalásnál fontos a rendelési azonosító feltüntetése. A fizetésre 8 munkanapon belül van lehetőség. Ezután a megrendelés törlésre kerül.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 08:00 – 16:00 között történik.

A fizetés előtti megrendelés lemondható a kepessegfejleszto@napraforgoalapitvany.hu email címre küldött email segítségével vagy a +36-20-243-5621 telefonszámon keresztül (a megrendelés sorszámot meg kell adni).

Ha a megrendelés után 8 napon belül nem történik meg a fizetés, akkor a rendelés törlésre kerül.

A fizetés teljesítése után a megrendelésben szereplő termékeket a megadott email címen keresztül kézbesítjük, de bejelentkezve a weboldalon is elérhető.

Garancia

A garancia a webáruházban található termékek (fordítási csomagok) esetében a fordításban a visszajelzés után elvégzendő javításokat jelenti.

Elállás joga

A webáruházban digitális termékeket árusítunk ezekre nem vonatkozik az elállás lehetősége a fizetés és a kézbesítés után.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

.m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

Forrás