Karte das Leben Heilung Mineralien

In der Natur verfolgt, die alle die perfekte Kreis / Kugel.

uns, Menschen auch wichtig,, nach einer Krise, oder finden eine Kippstellung des aktuell angemessen, homöostatisches Gleichgewicht in unserem aktuellen.

Diese lebensverändernde Situationen sind eine gute Möglichkeit, un. „szociális atom” vagy ahogyan én nevezem: „élettérkép” elkészítése gyógyító ásványokból.

Miről is van szó? A módszernek művészetterápiás, de ásványterápiás hatása is van, illetve egy kicsit emlékeztethet a családfelállításra. Először a tanácskérő intuícióját használva a gyógyító kövek segítségével kiteszi az éppen aktuális élethelyzetét, problémáját, kérdését. Elemezzük, átdolgozzuk, majd az ideális helyzetet alkotjuk meg a szép kövek segítségével.

Rendszerszemléletben gondolkodva olyan erőteret hozunk létre, ami már gyógyító hatású, s az „életben” is megindít változásokat. A két képről fénykép is készíthető, amelyen még otthon tovább lehet dolgozni: leírni a felmerült gondolatokat, álmodni, hiszen olyan mély belső tudattalan rétegeket mozgósít, amely elindíthatja a belső gyógyító erők feléledésén keresztül az átrendeződéseket.

Ha kíváncsivá tettem, szeretettel várom!

Jelentkezni a Napraforgó Alapítvány telefonszámán, vagy az alábbi e-mail címen is lehet:

Szatmáry Ildikó tanácsadó szakpszichológus (szati868@gmail.com)

Kavics

Kommentarfunktion ist geschlossen.