Adatvédelem

Személyes adatok kezelése

A regisztrált ügyfelek személyes adatait (név, email cím, számlázási név és cím, stb.) a Napraforgó Alapítvány webhelyet üzemeltető Napraforgó Alapítvány a saját webes adatbázisában tárolja el. A felsorolt személyes adatokat a webhelyen regisztráló ügyfelek önkéntesen biztosítják, az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása elfogadása után. A személyes adatokat tartalmazó adatbázisról a Napraforgó Alapítvány időnként lokális biztonsági mentéseket készít, melyeket a saját számítógépén tárol.

Személyes adatok módosítása

A regisztrált ügyfelek a személyes adataikat (név, email cím, számlázási név és cím) a Termékek > Regisztráció oldalon bejelentkezve tudják megtekinteni és módosítani.

Az adattárolás célja

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás szempontjából az email cím megadása mindenképpen szükséges, a többi személyes adat megadása opcionális. Megrendelés esetén a számlázási név és cím megadása is kötelező, ezek hiányában ugyanis nem tudnánk számlát kiállítani a vevő részére.

Az adattárolás időtartama

Az ügyféladatokat alapértelmezés szerint az ügyfélfiók megszüntetéséig tároljuk. Az ügyfélfiók megszüntetését az ügyfél bármikor kérheti emailben az kepessegfejleszto@napraforgoalapitvany.hu címen, vagy a Napraforgó Alapítvány Facebook oldalának írt személyes üzenetben.

Ha az ügyfél csak bizonyos adatait (például név, cégnév, számlázási adatok) szeretné törölni, ezt is megteheti az ügyféladatok módosításával a Termékek > Regisztráció oldalon. Az ügyféladatok törlését természetesen emailben is bármikor kérheti az kepessegfejleszto@napraforgoalapitvany.hu címen.

A regisztráció megszüntetésével az esetlegesen feldolgozott és kifizetett megrendelések adatait is töröljük a rendszerünkből, egyedül a számlákhoz kapcsolódó számlázási adatokat tartjuk meg.

A személyes adatok továbbítása, megosztása

Nagy gondot fordítunk az ügyféladatok biztonságára, ezért a személyes adatokat soha, semmilyen körülmények között nem osztjuk meg harmadik féllel.

A számlázási adatok továbbítása, megosztása

A számlázás a Billingo elektronikus számlázási rendszerében történik, az elektronikus számlákat a Billingo rendszere készíti el és archiválja. A számlák adatait a Napraforgó Alapítvány könyvelőjének (Dorogi Andrea) is továbbítjuk könyvelési célokra. Ezen kívül harmadik féllel nem osztjuk meg a regisztrált ügyfelek számlázási adatait.

További információk

Az adatkezeléssel, adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseket az kepessegfejleszto@napraforgoalapitvany.hu email címre lehet elküldeni.